EKG for bachelorstuderende
Introduktion til EKG’et er et kursus tiltænkt til bachelorstuderende fra 4. semester og op. Undervisningen varetages af én af FADL’s studenterundervisere.

Elektrokardiografi optages rutinemæssigt på en bred skare af patienter og kan bidrage til udredningen af brystsmerter, åndenød, svimmelhed og besvimelser. Et EKG er hurtigt og nemt at optage, og er et værktøj til at understøtte en diagnose hos særligt akutte patienter. Formålet med kurset er at stifte bekendtskab med EKG’et og overbevise dig om, at EKG er nemt at forstå og at de fleste abnormiteter på et EKG kan forklares!

På dette kursus vil du lære at beskrive et EKG systematisk og genkende de mest gængse anormaliteter. Undervisningen kommer til at veksle mellem diskussioner i plenum og cases, hvor du konfronteres med et hav af EKG’er med henblik på systematisk beskrivelse.
Kurset giver mulighed for at opbygge erfaring med tolkning tidligere på studiet, så det kan anvendes i både SPV såvel som klinik øjemed.


Kurset vægter i mindre grad diagnosticering og behandling, men derimod snarere en elektrofysiologisk forståelse af EKG’et som danner springbræt til det kliniske EKG, som studerende stifter bekendtskab med på kandidatuddannelsen
Studietrin: 4
Startdato: 04/11-23
Tilmeldingsfrist: 02/11-23
Sted: Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C
Antal dage: 1
Delkreds: Aarhus
TILMED DIG